Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

Το Κομματόσκυλο είναι υβριδική ράτσα καθαρόαιμου Λαμπραντόρ σε συνδυασμό με ημίαιμο κομματικό στέλεχος. Οφείλει την ονομασία του στο γεγονός πως στις προτάσεις του αρέσκεται να χρησιμοποιεί ποικίλα σημεία στίξης, με προεξάρχον το κόμμα. Με αυτή την άποψη συνάδει και το γεγονός ότι τα κομματικά στελέχη χρησιμοποιούν από τη φύση τους πολλά κόμματα στον ξύλινο λόγο τους, αλλά δε βάζουν ποτέ τους τελεία.


Τα κομματόσκυλα φαίνεται σύμφωνα με ιστορικές πηγές εγκρίτων δημοσιογράφων να καλλιεργούνταν για πρώτη φορά σε πειραματικά θερμοκήπια του κομματικού σωλήνα, με τη μίξη άνθρακα, ημιαιθανόλης και πολυχλωρομινόλης. Δεύτερη και λιγότερο τεκμηριωμένη άποψη υποστηρίζει πως απλά ένα στερημένο πολιτικά στέλεχος βίασε το Λαμπραντόρ και γεννήθηκε το πρώτο κομματόσκυλο, το οποίο με τη σειρά του συνουσιάστηκε με τη μαμά του και γέννησαν πολλούς πολλούς απογόνους.


Στο ίδιο έργο θεατές, όλοι πανηγυρίζουν   βλέποντας τ αποτελέσματα με τα κομματικά τους γυαλιά. Όλοι νίκησαν ....  Η Ελλάδα έχασε..... Η μάλλον η πατρίδα μας πτώχευσε από Έλληνες....Ο εγωισμός κρύφτηκε για άλλη μια φορά. Τελικά πόσο πάτο πρέπει να πιάσουμε ως άνθρωποι για να καταλάβουμε ότι τα δυο μεγάλα κόμματα είναι τα δυο μεγαλύτερα κακά αυτής της χώρας;....

1 σχόλιο:

  1. Δεν έχουμε δει ακόμη τον πάτο φίλε μου, έχει πολύ ακόμη.. προσωπικά πιστεύω ότι μόνο με ένα σοκ θα καταλάβουμε πόσο ψέμα είναι όλο αυτό.
    Καλό σου απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή